Welcome, visitor! [ Login

 

Sınırsız Görüşmek İçin Şişli Escort Bayan

  • Listed: 9 Ocak 2026 20:32
  • Expires: 87 days, 2 hours

Description

Şişli Escort olarak her bayanın kendine göre kriterleri vardır. Bazıları sınırsız escort şeklinde bazıları seans üzerine buluşma yapabilir. Tabi bu aşamada bazı şartların olduğu bilinmelidir. Ben kendim üzerinden ilerleyeyim dilerseniz. Temizlik hastasıyım. 28 yaşındayım ama bir kafede mi buluşacağız orası da temiz olmalı. Ya da evde oturacağız orası da mis gibi kokmalı. Partnerim de aynı şekilde. Öyle kirli pasaklı yerlerde işim olmaz.

Güzel ve bakımlıyım bu nedenle karşı taraftan beklentim bu yönde olur. Romantizm falan sonra gelir ya temiz olmayan adam romantik nasıl olacak. Bu konu kırmızıçizgimdir benim. Her zaman kendiyle barışık yaşayan bir kadınım. Böyle devam edeceğim asla tavizim yok. Peki, benimle muhatap olacak adam böyle düşünüyor mu ona bakacağız.Canım sıkıldığında neler yaptığımı herkes merak eder. Çevremdeki kızlar aslında biraz kıskanır beni. Bakımlıyım, dikkat çekiyorum. Bu elimde olan bir şey değil.

Şişli Escort Seks İçin Uykusuz Kalırım Diyor 

Şişli Escort olarak sizler de bakın kendinize biraz ne yapabilirim? Kafede otururken sürekli gözler üzerimde olur. Can sıkıcı oluyor bazen eyvallah ama şehvetli olduğum doğrudur. Escort arayışında olanlar bazen bizi kızlardan sorguluyor. Bu bayanın adı nedir, bizimle oturur mu falan diye. Otururum canlar problem yok da ortak bir paylaşımımız olmalıdır. Mesela canımız her sıkıldığında keyfimize göre hareket edecek miyiz?

Şişli Escort

Şişli Escort

Buralardan uzaklaşmak olabilir birkaç gün kamp yapmak da olabilir. Herkesin zevki farklı sonuçta ama ben kamp kadınıyım haberiniz olsun.Bu konuda bir deneyim yaşamıştım anlatmak isterim. Çift olarak kampa gittik. Amacımız eş rolü oynamaktı. Minik odunlar topladı getirdi ateşimizi yaktık. Ya tam uyuyacakken uluma sesleri bastırdı bizim haykırışlarımızı. Oysa şarkı söylüyorduk uykumuz da kaçmıştı zaten her neyse. Korkudan ne yapacağımızı bilemedik ki. Doğrudan kalktık el fenerlerini aldık ağaçların oradan gelen sese doğru baktık.

Kadını Ürkütmeyin 

Çok ürktüm ben ama. Bir escort korkmaz falan demeyin ben bir bayanım. Yanımdaki partnerim de bembeyaz olmuştu çok gülmüştüm. Çadırımız büyüktü ihtişamlıydı ama yine de insan irkiliyor ya. Sesler kesildikten sonra artık uyuyamadık biraz takıldık sonra sohbet muhabbet ederken sabah oldu. Uykusuz bir şekilde döndük eve. O gün bugündür kampa falan gidemiyorum. Şehir hayatı iyidir gerçekten.Çok mu alıştım bilemiyorum bu süreçlere. Biraz hızlı bir hayatım var. Oysa yaşım 29 ama asla göstermem.

Escort bayanlar daima kendine baktığı için yaş olayı sorun olmuyor. Bu aşamalardan geçmek de kolay olmadı. Mesela önceden aldatıldım ben onun acısı hala içimde. Olsun dedim herkes başkasını da sevebilir ama hayatında biri varken neden yeni birine ihtiyaç duyar insan asla anlayamadım. Çok da üzerinde durmadım. Hayatıma baktım ilerledim bu şekilde. Ben huzur doluyum artık. Escort Şişli olarak kendime vakit ayırmaktan da hoşlanıyorum. Gerisi inanın umurumda değil. Biraz hasretlik var ama olsun geçecektir sabırla hepsi.

11 total views, 1 today

  

Listing ID: 671696129d452ba9

Report problem

Processing your request, Please wait....

Leave a Reply

beylikdüzü escort halkalı escort şişli escort şişli escort avrupa yakası escort mecidiyeköy escort şirinevler escort şirinevler escort esenyurt escort avcılar escort istanbul escort bayan

halkalı escort avrupa yakası escort şişli escort avcılar escort esenyurt escort beylikdüzü escort mecidiyeköy escort beylikdüzü escort şirinevler escort beylikdüzü escort bakırköy escort esenyurt escort esenyurt escort avcılar escort avcılar escort beylikdüzü escort istanbul escort istanbul escort ataköy escort esenyurt escort avcılar escort